Maatwerk concepten

Iedere dag opnieuw een ‘wow-effect’

Dat vraagt om een onderscheidend ontwerp, vakkundige montage en naadloze afwerking. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden in onze showroom, van strak-modern en landelijk-warm tot de ultieme ensuite hotelbeleving.

Natuurlijke materialen

Bijzondere materialen voor een fraaie afwerking

Italië als inspiratiebron

De belangrijkste plek in huis

Kwaliteit en elegantie staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Of zoals ze het in Italië zeggen: de badkamer, de belangrijkste plek in huis. Il bagno, il posto più importante della casa. Het leven is te kort voor een oude badkamer. Investeer in luxe en verwen uzelf met een badkamer in de buitencategorie. Zo geniet u iedere dag opnieuw van luxe, rust en elegantie. U verdient het.

Een uniek ontwerp

Een badkamerconcept van Schuurman is 100% afgestemd op uw wensen en past naadloos bij het interieur van uw woning. Eigentijds en uniek, met een duidelijke focus op intimiteit en zelfbehagen.

De hoogste kwaliteit

Schuurman werkt enkel met de meest hoogwaardige, duurzame materialen voor de realisatie van haar badkamerconcepten. Van authentiek Italiaans marmer tot Scandinavisch graniet.

Turnkey opgeleverd

Onze badkamers zijn bij oplevering altijd volledig klaar voor gebruik. Conform technische tekening, ontwerp en prototype, tot in detail afgewerkt, met de juiste esthetische tegelverdeling.

Voor architecten

In co-creatie naar een passend ontwerp

Omdat veel van onze klanten werken met een binnenhuisarchitect, installatiebedrijf of een aannemer voor de totale inrichting van de woning, werken we veelvuldig samen om plannen te challengen op basis van functionaliteit en technische uitvoerbaarheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de esthetische uitvoering, detailafwerking en het praktische- en functionele doel.

Afspraak maken
Showroom

Ervaar luxe en behaaglijkheid zelf

BEZOEK DE SHOWROOM
Lookbook

96 pagina’s inspiratie

Download Lookbook

Maak een afspraak

Dan zorgen wij bij binnenkomst voor een heerlijk kopje koffie en een beschikbare specialist voor al uw vragen.