Warmte, design en comfort

Geniet elke dag van uw eigen ‘’Privé Spa”

Welkom in een oase van verfijning en comfort. Onze hotel chique badkamer is doordrenkt met stijl en functionaliteit, waarbij elk detail is ontworpen voor een ongeëvenaarde luxe ervaring. De vrijhangende wastafel in het mat wit zorgt voor een ruimtelijk effect en de inbouwkranen versterken de ordelijkheid van een strakke en praktische badkamer.
De organische spiegels van Looox doorbreken de perfecte rondingen en strakke hoeken wat een speelse uitstraling geeft aan het geheel. De matte wandtegels in ‘’warm’’ betonlook met de verfijnde structuur zorgen voor een serene uitstraling wat perfect aansluit bij de wensen van de klant: Een badkamer met natuurlijke elementen, praktisch in onderhoud, chic maar ook tijdloos.

Stap op de zacht marmeren tegels met houtlook en ervaar de perfecte fusie van natuurlijke elementen en moderne allure. Elke stap wordt een streling voor de zintuigen, waar comfort en esthetiek samenkomen.

Onze hotel chique badkamer is niet alleen een ruimte; het is een reis naar ontspanning en verfijning. Ervaar de perfecte harmonie van design en luxe. Boek vandaag nog uw verblijf en trakteer uzelf op de ultieme badkamerervaring

Buitengewoon doucheplezier

De combinatie van kleur, intimiteit en luxe

De bronzen kranen van JEE-O zijn een beleving van een heuse wellness-ervaring en de grote regendouche van maar liefst 40cm zorgt voor een buitengewoon doucheplezier. De bronzen, glazen inloopdouche zorgt voor een stukje intimiteit terwijl het infrarood van de Sunshower uw gewrichten en spieren heerlijk verwarmt waardoor u de dag goed kunt beginnen.

Geniet van de weldaad van een Sunshower, waar warmte en water samenkomen om u een revitaliserende ervaring te bieden. De JEE-O kranen in brons PVD voegen een vleugje elegantie toe, terwijl de inloopdouche een gevoel van ruimtelijkheid creëert. Dit zorgt ervoor dat u elke dag opnieuw weer kunt genieten van uw privé-spa!

Contact

Wilt u ook verrast worden door een uniek ontwerp?

Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom

Maak een afspraak

Dan zorgen wij bij binnenkomst voor een heerlijk kopje koffie en een beschikbare specialist voor al uw vragen.