Een unieke mix van luxe en comfort

Loft Chique combineert exclusief design met slim ruimtegebruik

Stap binnen in het summum van verfijning en ontspanning met onze chique loft badkamers. Onze badkamers zijn ontworpen om een gevoel van luxe en stijl toe te voegen aan uw loft, waardoor dagelijkse rituelen transformeren in intieme verwenmomenten. Gewoon in uw eigen slaapkamer.

Waarom kiest u voor Loft Chique? 

Eigentijds design
Onze badkamers belichamen eigentijds design met strakke lijnen, hoogwaardige armaturen en verfijnde details. Iedere badkamer is een kunstwerk op zich, waardoor uw loft een onmiskenbaar chique uitstraling krijgt.

Luxe materialen
Ervaar de aanraking van luxe met onze zorgvuldig geselecteerde materialen. Van marmeren wastafels tot glanzende PVD-accenten – ieder element is zorgvuldig geselecteerd om zijn verfijnde elegantie en duurzaamheid.

Slim ruimtegebruik
Of u nu een ruime loft of een gezellige kleinere ruimte heeft, onze chique badkamers zijn ontworpen met slim ruimtegebruik in gedachten. Maximale functionaliteit ontmoet esthetisch ontwerp, waardoor u iedere dag een perfecte balans ervaart.

Badkamer ensuite

Een oase van ontspanning en verwennerij

Verander uw slaapkamer in een oase van ontspanning en verwennerij met een vrijstaand bad in uw slaapkamer. Een badkamer ensuite combineert een hoge dosis luxe, stijl en comfort met het duurzame geluk van dagelijks gemak. Elegant, weelderig en intiem, maar tegelijkertijd functioneel, toegankelijk en ruimtebesparend.

Ruimte-efficiëntie
Bespaar kostbare ruimte door het bad naadloos te integreren met uw slaapkamer. Geniet van functionaliteit zonder concessies te doen aan stijl.

Moderne elegantie
Creëer een eigentijdse en luxe uitstraling met een bad die harmonieus samensmelt met uw slaapkamerdecor. Kies uit een scala aan moderne ontwerpen en afwerkingen die passen bij uw smaak.

Gemakkelijke toegang
Vergeet lange wandelingen naar de badkamer. Met een bad in de slaapkamer heeft u altijd snelle en gemakkelijke toegang tot ontspanning op het moment dat het u uitkomt!

Onze badkameroplossingen
Ontdek onze exclusieve collectie van badkamers die speciaal zijn ontworpen voor slaapkamers. Van vrijstaande badkuipen tot ingebouwde jacuzzi’s, wij hebben alles om aan uw behoeften te voldoen. Onze hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen voor duurzaamheid en een tijdloze esthetiek.

Profiteer van onze service
Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte badkameroplossing voor uw slaapkamer. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek hoe wij uw slaapkamer kunnen transformeren in een toevluchtsoord van rust en luxe.

Contact

Wilt u ook verrast worden door een uniek ontwerp?

Wacht niet langer en geef uzelf de luxe die u verdient. Kies voor een bad in de slaapkamer en beleef elke dag het ultieme comfort. Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom

Maak een afspraak

Dan zorgen wij bij binnenkomst voor een heerlijk kopje koffie en een beschikbare specialist voor al uw vragen.