Trendsetters sinds 1993

Het merk AXOR ontstond in 1993. Het idee was om producten te ontwerpen met een eigen concept en de beste technieken en materialen om aan de eisen van zelfs de meest veeleisende klanten te kunnen voldoen. Zo ontstaan uitzonderlijke en bijzondere producten: echte designobjecten voor uw badkamer en keuken. Elke productlijn werd en wordt ontworpen in samenwerking met vooraanstaande architecten en designers. In het imposante rijtje van AXOR design partners vind u namen als Patricia Uquiola, Philippe Starck, Jean-Marie Massaud, Front en Nendo. Waar de ene strak en kubistisch is, staan in de andere organische vormen centraal. Eén ding hebben ze gemeen: oog voor detail, kwaliteit en perfectie.  

Form follows Perfection

Het designprincipe Form follows Function is wijd verbreid: de vormgeving van een product moet geleid worden door de manier waarop het wordt gebruikt. AXOR doet daar nog een schepje bovenop. De kranen en douches van AXOR worden doorontwikkeld tot er niets meer toegevoegd of weggelaten kan worden. Daarbij zijn de meeste producten in verschillende kleuren beschikbaar. Zo ontstaan producten die meer zijn dan alleen de som van vorm en functie. Bij AXOR geldt niet Form Follows Function, maar Form Follows Perfection.

Producten

Uitgelichte producten

MyEdition with Suite basin

Red Gold Optic

Citterio

Brushed Bronze

Starck

Polished Black Chrome

Starck Organic

Brushed Black Chrome

Starck V

Polished Red Gold

Uno

Polished Gold Optic

Uno

Brushed Red Gold

ShowerComposition

Mat Black

Merken

Bekijk onze andere merken

De merken die Schuurman Badkamer Concepten aanbiedt zijn exclusief, duurzaam en verfijnd. Ontdek onze unieke collectie.

Badkamers

De badkamer van uw dromen

Wij zorgen ervoor dat u niet alleen in uw badkamer, maar ook in de rest van uw woning, kunt baden in luxe. Onze interieurontwerper is deskundig op het gebied van ontwerpen en vormgeven van alle woonruimtes.

Maak een afspraak

Dan zorgen wij bij binnenkomst voor een heerlijk kopje koffie en een beschikbare specialist voor al uw vragen.