Over Schuurman Badkamers & Tegels

Schuurman Badkamers & Tegels is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het adviseren, leveren en monteren van badkamers en tegelvloeren.
Omdat wij ons in een vakgebied bevinden waar maatwerk en kwaliteit de boventoon voert is hier specialistische kennis voor nodig. Wij letten op alle details zodat elk ontwerp van begin tot eind klopt.

Ieder persoon heeft natuurlijk een eigen persoonlijke voorkeur en smaak. Wij denken graag met u mee zodat we ‘samen’ tot een fantastisch ontwerp komen! Onze adviseurs maken vanuit daar een voorstel die nauw aansluit bij uw ideeën. Ook kunnen wij 3D tekeningen maken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het plan.
We verzorgen uw gehele project van ontwerp tot oplevering. Daarbij kunt u er ook voor kiezen om omliggende werkzaamheden door ons te laten regelen. Denkt u bijvoorbeeld aan schilderwerk en stucadoorswerken.

Laat u verrassen door ons grote aanbod van tegels en sanitair. Onze adviseurs helpen u graag, en geven u een gratis en vrijblijvend advies. Kom gerust langs en bespreek de mogelijkheden en ideeën onder het genot van een kop koffie.

Graag heten wij u welkom in onze showroom!